Learn Swedish

Svenska för medarbetare

Med Swedish4Real ger ni era medarbetare möjlighet att öka sina praktiska kunskaper i svenska, vilket ökar självförtroendet, skapar starkare sammanhållning på arbetsplatsen och ger större möjligheter för individen att åta sig mer avancerade arbetsuppgifter. Medarbetaren kan lära sig när som helst och  var som  helst – kursen är helt ljudbaserad. Hjälp era anställda att uppnå sin fulla potential i bolaget!

Vill du veta mer? Boka in en demonstration!


BOKA DEMO

Ge medarbetaren bättre flyt

Många människor som lärt sig svenska via exempelvis SFI har svårigheter att få flyt i sitt språk. Detta innebär ofta att man är obekväm att prata och att man räds göra misstag. Att få en “språkboost” som omvandlar de teoretiska kunskaperna till praktik ger ett ökat självförtroende och skapar större möjligheter för medarbetaren att utvecklas på arbetsplatsen. För dig som arbetsgivare innebär det en möjlighet att få ut det mesta av dina medarbetare.


BOKA DEMO

https://swedish4real.com/wp-content/uploads/2020/09/Swedish-4-Real-September-2020.mp4

Se vår informationsfilm om materialet (engelska)

Utlåtanden från deltagare

5/5

“Absolutely excellent! Please do another one to follow on from it!”

Ann Marie Taylor

5/5

I liked a lot the way the teacher was talking. It was fluent and not too slow. The sentences that I learned were usable in life situations.

Pekka Tapani

5/5

“This method is really helping me.”

Nick Lopez

5/5

“Diverse topics with fun stories, easy to understand, clear audio, and excellent explanation from great instructor! very recommended!”

Nunik Zulfiyah

Privatperson?

Prova kursen här

KONTINUERLIGT LÄRANDE

Underhållande innehåll

Baserat på 18 miniberättelser deltar medarbetaren i simulerade konversationer och lär sig av sammanhanget.

En boost för ordförrådet

Allt innehåll är på långsamt talad svenska med ökad komplexitet längs vägen. Kursen innehåller över 2000 olika ord från flera olika aspekter av det svenska samhället.

Ljud och text

Kursen är ljudbaserad så att man lyssnar var man än befinner sig. Om man vill konsultera transkriptionen kan man följa texten i realtid.

Självtest

Var och en av de 18 enheterna avslutas med en quiz som bygger på berättelsens innehåll, för att se hur bra man har förstått det man lyssnat på.

500 kr/användare och år

Boka möte

Vill du att vi visar hur det fungerar?

Kontakta oss

Vill du veta mer om Svenska för medarbetare? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in en demonstration av tjänsten.