Lär dig svenska

Har du försökt lära dig svenska men tycker att det är svårt? Kanske har du gått SFI men vågar inte tala? Att kunna svenska i teorin är inte samma sak som att kunna svenska i praktiken. 

Med Swedish4Real får du mycket övning i att lyssna och tala. Genom att delta i simulerade samtal på svenska tränar du dig praktiskt i språket. Kursen bygger på 18 miniberättelser från olika teman inom det svenska samhället. Innehållet är intressant, trevligt och roligt. Kursen innehåller inga grammatiklektioner eller teoretiska övningar, bara massor av svenskt tal. 

Att lära sig svenska kräver övning

Vi är övertygade om att språk inte är en form av kunskap, utan en färdighet. Ju mer du övar, desto bättre blir du. Att lära sig svenska – eller vilket språk som helst – genom att studera grammatiktabeller, är som att lära sig att cykla genom att läsa en instruktionsbok. Det är inget fel med instruktionsboken, men det är en instruktionsbok, det är inte själva cykeln.

Med Swedish4Real får du massor av praktisk övning genom att delta i simulerade konversationer. Nyckeln är att lyssna till samma innehåll många gånger. När du känner dig bekväm med att förstå innehållet, fortsätter du till nästa berättelse. Varje lektion blir svårare och du lär dig grammatiken intuitivt, som barn lär sig sitt första språk. I slutet av kursen kan du ha riktiga samtal med svenskar.

LÄS MER